سبد خرید شما خالیست.
همان طور که می دانید، این نیازهای اساسی و ترجیحات شخصی ما هستند که «کارآمد و ایده آل بودن» هر وسیله ای (از جمله لپ تاپ ها) را تعیین می کنند! به همین دلیل قصد داریم در این مطلب از لپ مال با در نظرگیری 5 شاخصه اثرگذار بر ارائه عملکرد لپ تاپ و بررسی نیازهای تخصصی هر رشته تحصیلی، در یافتن لپ تاپ دانشجویی متناسب با نیازهای شما کمک کنیم.
به طور کلی توصیه می کنیم پیش از خرید لپ تاپ دانشجویی ایده آل خود حتماً موارد زیر را در نظر داشته باشید:
همان طور که می دانید صفحه نمایشگر کلیدی ترین راه برقرارسازی ارتباط میان ما با کامپیوترهاست و به همین دلیل کیفیت این قطعه، خصوصاً در لپ تاپ های دانشجویی که کاربران برای ساعات طولانی به نمایشگر خیره می شوند، از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. به همین دلیل لازم است در هنگام خریداری لپ تاپ دانشجویی حتماً به مشخصاتی از جمله «رزولوشن و نرخ نوسازی» نمایشگر لپ تاپ توجه داشته باشید.
واحد پردازش مرکزی (به اختصار، پردازنده یا CPU) عملکردی مشابه با مغز و قلب در بدن انسان را ایفاء کرده؛ به طوریکه تمامی کامپیوترها برای انجام تمامی وظایف موردنظر کاربر (از جمله روشن شدن!) به یک پردازنده نیاز دارند!
در حالت کلی می توان گفت که پردازنده مسئولیت «پردازش و تحلیل تمامی داده های دریافت شده از سوی سایر قطعات سخت افزاری، اجراء محاسبات منطقی و انجام دستورات محول شده از سوی کاربر و تحویل اطلاعات پردازش شده به سایر قطعات سخت افزاری (مانند رم، فضای ذخیره سازی و …) برای ارائه و به نمایش گذاشتن نتیجه نهایی و موردنظر کاربر» را بر عهده دارد.
از این رو توصیه می کنیم در هنگام خریداری لپ تاپ دانشجویی به شاخصه هایی نظیر «نرخ کلاک و ظرفیت حافظه کش» توجه داشته باشید.
واحد پردازش گرافیکی (به اختصار، کارت گرافیک یا GPU) وظیفه پردازش داده های گرافیکی، ساخت پیکسل های رنگی از اطلاعات پردازش شده توسط پردازنده مرکزی و نمایش آن پیکسل ها بر روی نمایشگر را بر عهده دارد.
در حالیکه در حالت کلی کارت های گرافیک در دو نوع «یکپارچه/ همراه با CPU» و «گسسته/ به صورت یک قطعه سخت افزاری مجزاء» روانه بازار می شوند؛ اما توصیه می کنیم برای لپ تاپ دانشجویی خود ترجیحاً یک کارت گرافیک گسسته را انتخاب کنید.
به طور کلی رم وظیفه ذخیره سازی داده های مهم را بر عهده داشته و به قطعات سخت افزاری مانند CPU در دستیابی سریع به اطلاعات مورد نیاز خود برای اجراء دستورات و نرم افزارهای موردنظر کاربر کمک می کند. به همین دلیل «نوع» و «ظرفیت» رم نصب شده بر روی یک لپ تاپ دانشجویی، نقش بسیار پررنگی را در ارائه عملکرد آن ایفاء می کند.
در حال حاضر، رم های نوع DDR5 به عنوان جدیدترین و پرسرعت ترین نوع از رم های لپ تاپی به شمار آمده و عملکرد بسیار ایده آلی را نسبت به سایر انواع رم (مانند DDR4) ارائه می دهند.
عنوان «فضای ذخیره سازی» یا «حافظه داخلی» عموماً به هاردهای کامپیوتری که وظیفه ذخیره سازی دائمی اطلاعات موردنظر کاربر (اعم از فایل های متنی، صوتی و تصویری) و فایل های اجرایی نرم افزارهای کاربردی (از جمله سیستم عامل) را بر عهده دارد، اختصاص داده می شود. در حال حاضر اغلب سیستم های مدرن از اتصال به هاردهای SSD، که عملکرد بسیار سریع تری را نسبت به هارد دیسک های قدیمی (HDD) ارائه می دهند، پشتیبانی می کنند.
پس از بررسی کلی عوامل کلیدی موثر بر ارائه عملکرد لپ تاپ های دانشجویی، لازم است به صورت اختصاصی و بر اساس نیازهای هر یک از رشته های تحصیلی مختلف به بررسی جزئی تر مشخصات کلیدی لپ تاپ های دانشجویی بپردازیم.
بدون شک می توان گفت که دانشجویان رشته کامپیوتر (خصوصاً گرایش نرم افزار) به دلیل گره خوردن نام رشته خود با دنیای تکنولوژی و تمرکز بر روی چند و چون دنیای کامپیوترها، در زمان تحصیل خود نسبت به سایر گروه های تحصیلی، زمان بیشتری را با لپ تاپ خود می گذارند! به همین دلیل این گروه از دانشجویان به لپ تاپ های دارای صفحه نمایش با «رزولوشن Full HD و نرخ نوسازی 60 هرتزی» و مجهز به یک پردازنده از سری های «Core i5 یا Core i7» اینتل با «Ryzen 5 یا Ryzen 7» کمپانی AMD نیاز دارند. همچنین این دانشجویان رشته کامپیوتر در بخش قابل توجهی از روز خود، به اجراء هم زمان نرم افزارهای کاربردی مختلف نظیر: «IDE های زبان های برنامه نویسی مانند جاوا (NetBeans ،Eclipse و ..)، پایتون و سی شارپ (PyCharm ،Visual Studio و ..)، متلب و ..» و استفاده از مرورگرهای وب (برای تحقیق و واشکافی اشکالات کد) نیاز دارند. پردازش های ساده این گروه از دانشجویان نیازی به کارت گرافیک مجزا ندارد برای همین یک کارت گرافیک یکپارچه «Intel UHD» یا «Radeon» کمپانی AMD و رم «نوع DDR4 یا DDR5 با ظرفیت 16 گیگابایتی» را انتخاب کنند. علاوه بر این، به دلیل حجم بسیار بالای فایل های اجرایی هر یک از نرم افزارهای تخصصی این رشته و نیازمندی به اجراء ماشین های مجازی سازی نظیر: «VMware Workstation» برای استفاده همزمان از 2 سیستم عامل (مانند ویندوز و لینوکس) بدون نیاز به نصب مجزاء هر یک، توصیه می کنیم این گروه از کاربران برای دریافت بیشترین میزان از بهره وری از لپ تاپ دانشجویی خود یک هارد SSD با حداقل ظرفیت «1 ترابایت» را برای آن انتخاب کنند.
اگر یک لپ تاپ برای برنامه نویسی میخواهید حتما مطلب « راهنمای خرید لپ تاپ مناسب برنامه نویسی » را مطالعه کنید.
سخت افزار |
مشخصات پیشنهادی |
صفحه نمایش |
رزولوشن Full HD و نرخ نوسازی 60 هرتزی |
پردازنده |
سری Core i5 یا Core i7 اینتل سری Ryzen 5 یا Ryzen 7 کمپانی AMD |
کارت گرافیک |
سری Intel اینتل سری Radeon کمپانی AMD |
رم |
نوع: DDR4 یا DDR5 ظرفیت: 16 گیگابایت |
فضای ذخیره سازی |
1 ترابایت |
لپ تاپ Zenbook 14 OLED UM3406HA ایسوس یک لپ تاپ قدرتمند اما بسیار سبک و بادوام بوده و مناسب دانشجویان رشته «کامپیوتر» است. این لپ تاپ دارای یک صفحه نمایش اولد با «رزولوشن 1200 × 1920 پیکسلی و نرخ نوسازی 60 هرتزی» است. همچنین این لپ تاپ به پردازنده Ryzen 7 8840HS کمپانی AMD با «نرخ کلاک 3.3 تا 5.1 گیگاهرتزی و حافظه کش 16 مگابایتی» و کارت گرافیک یکپارچه Radeon کمپانی AMD مجهز می باشد. علاوه بر این، این لپ تاپ به واسطه بهره مندی از رم «نوع LPDDR5x با ظرفیت 16 گیگابایتی» و هارد «SSD با ظرفیت 1 ترابایتی» قادر است عملکرد فوق العاده روانی را در هنگام برنامه نویسی و مالتی تسکینگ (چندوظیفه ای یا اجراء همزمان چندین نرم افزار) از خود به نمایش بگذارد.
در حالیکه در حال حاضر بخش قابل توجهی از دروس مقاطع تحصیلات تکمیلی به دنیای کامپیوترها گره خورده اند؛ با این حال بدون شک می توان گفت که در دسترس بودن یک لپ تاپ جان سخت برای دانشجویان محصل در رشته های مهندسی نسبت به سایر رشته ها (مانند علوم انسانی) از اولویت بسیار بالاتری برخوردار است! به همین دلیل به دانشجویان رشته های مهندسی توصیه می کنیم یک لپ تاپ مجهز به یک صفحه نمایش با «رزولوشن Full HD و نرخ نوسازی 60 هرتزی» و یک پردازنده از سری «Core i5» اینتل یا «Ryzen 5» کمپانی AMD را در لیست انتخاب های خود برای لپ تاپ دانشجویی بگنجاند.
همچنین از آنجایی که درصد قابل توجهی از دانشجویان مهندسی پس از اتمام دوره تحصیلی خود در محیط های هوشمند و مجهز به سیستم های اختصاصی مشغول به کار شده یا ترجیح می دهند لپ تاپ خود را ارتقاء داده یا آن را تعویض کنند؛ توصیه می کنیم این گروه از کاربران در هنگام انتخاب لپ تاپ دانشجویی ایده آل خود به دنبال یک لپ تاپ بسیار گران قیمت نباشند. از این رو می توان گفت که یک لپ تاپ مجهز به یک کارت گرافیک از سری «UHD» اینتل یا «Radeon» کمپانی AMD، رم «نوع DDR4 با ظرفیت 8 گیگابایت» و هارد «SSD با ظرفیت 1 ترابایتی» برای دانشجویان رشته های مهندسی به عنوان یک لپ تاپ ایده آل در نظر گرفته می شود.
سخت افزار |
مشخصات پیشنهادی |
صفحه نمایش |
رزولوشن Full HD و نرخ نوسازی 60 هرتزی |
پردازنده |
سری Core i5 اینتل سری Ryzen 5 کمپانی AMD |
کارت گرافیک |
سری Iris Xe یا UHD اینتل سری Radeon کمپانی AMD |
رم |
نوع: DDR4 ظرفیت: 8 گیگابایت |
فضای ذخیره سازی |
1 ترابایت |
لپ تاپ ThinkBook 15 لنوو یک لپ تاپ سبک و زیباست که به دلیل عملکرد قدرتمند خود به عنوان یکی از برترین لپ تاپ های مهندسی در نظر گرفته می شود. این لپ تاپ دارای یک صفحه نمایش «با رزولوشن 1080 × 1920 پیکسلی» بوده و به پردازنده Core i5 1135G7 اینتل با «نرخ کلاک 2.4 تا 4.2 گیگاهرتزی و حافظه کش 8 مگابایتی» مجهز می باشد. همچنین این لپ تاپ به واسطه بهره مندی از کارت گرافیک «جی فورس MX450» انویدیا، رم «نوع DDR4 با ظرفیت 8 گیگابایتی» و هارد «SSD با ظرفیت 1 ترابایتی» قادر است در هنگام اجراء نرم افزارهای مهندسی عملکرد فوق العاده ایده آلی را از خود ارائه دهد. این در حالی است که این لپ تاپ به واسطه پشتیبانی از حداکثر ظرفیت رم «40 گیگابایتی» بستر مناسبی برای ارتقاء لپ تاپ را در اختیار کاربران خود قرار داده و به این ترتیب دانشجویان قادرند پس از اتمام دوره تحصیلی خود، لپ تاپ دانشجویی خود را ارتقاء داده و در شغل خود نیز از آن بهره ببرند.
در حال حاضر اغلب دانشجویان رشته معماری به جای استفاده از «تخته رسم، کاغذ و ابزارهای نقشه کشی» با استفاده از نرم افزارهای کامپیوتری به انجام پروژه های خود می پردازند! از سوی دیگر، نرم افزارهای رشته معماری به شدت گرافیک محور بوده و با استفاده از تکنیک های به روز رندرینگ عملکرد خود را ارائه می دهند. به همین دلیل بی راه نیست اگر بگوییم که قدرتمند بودن لپ تاپ های رشته معماری، نسبت به لپ تاپ های سایر رشته های تحصیلی، از اهمیت بالاتری برخوردار بوده و لازم است محصلان رشته معماری در هنگام انتخاب لپ تاپ دانشجویی ایده آل خود وسواس بیشتری را به خرج دهند.
به طور کلی می توان گفت که یک لپ تاپ معماری خوب دارای یک صفحه نمایش با حداقل مشخصات «رزولوشن Full HD و نرخ نوسازی 120 هرتزی» است. همچنین این نوع از لپ تاپ های دانشجویی به یک پردازنده از سری های «Core i7 یا Core i9» اینتل یا «Ryzen 7 یا Ryzen 9» کمپانی AMD، و یک کارت گرافیک گسسته بسیار قدرتمند، مثلاً سری جی فورس RTX 3070 تا RTX 4050 انویدیا، نیاز خواهند داشت. از سوی دیگر، به دلیل نقش بسیار پررنگ رم در اجراء صحیح، سریع و روان نرم افزارهای گرافیکی سنگین مانند: «3D Max، اتوکد، Revit Architecture ،Archicad و ..» توصیه می کنیم برای لپ تاپ دانشجویی مناسب رشته معماری یک رم «DDR5 با حداقل ظرفیت 16 گیگابایتی (ترجیحاً قابل ارتقاء)» را برگزینید. همچنین از آنجایی که حجم درصد قابل توجهی از نرم افزارهای مورد نیاز برای رشته معماری بسیار بالاست؛ لازم است این نوع از لپ تاپ های دانشجویی به یک هارد «SSD با حداقل ظرفیت 1 ترابایتی (یا حتی بیشتر)» مجهز باشند.
سخت افزار |
مشخصات پیشنهادی |
صفحه نمایش |
رزولوشن Full HD و نرخ نوسازی 120 هرتزی |
پردازنده |
سری Core i7 یا Core i9 اینتل سری Ryzen 7 یا Ryzen 9 کمپانی AMD |
کارت گرافیک |
سری جی فورس RTX 3070 تا RTX 4050 انویدیا |
رم |
نوع: DDR5 ظرفیت: 16 گیگابایت |
فضای ذخیره سازی |
1 ترابایت |
بدون شک لپ تاپ TUF Gaming FA507NUR ایسوس یکی از قدرتمندترین لپ تاپ های معماری در بازار فعلی است. این لپ تاپ دارای یک صفحه نمایش با «رزولوشن 1080 × 1920 پیکسلی، نرخ نوسازی خیره کننده 144 هرتزی و نسبت تصویر ایده آل 16:9» بوده و به پردازنده Ryzen 7 7435HS کمپانی AMD با «نرخ کلاک 3.1 تا 4.5 گیگاهرتزی و حافظه کش 20 مگابایتی» مجهز می باشند. همچنین این لپ تاپ به واسطه بهره مندی از کارت گرافیک «جی فورس RTX 4050» انویدیا، رم «نوع DDR5 با ظرفیت 16 گیگابایتی (با قابلیت ارتقاء تا 32 گیگابایت) و هارد «SSD با ظرفیت 1 ترابایتی» در «رندرینگ سه بعدی، اجراء نرم افزارهای گرافیکی بسیار سنگین و مالتی تسکینگ» عملکرد فوق العاده قدرتمندی را از خود به نمایش می گذارد.
به طور کلی می توان گفت که اغلب دانشجویان پزشکی از لپ تاپ برای «یادداشت برداری» و دسترسی به «منابع مطالعاتی (متنی، صوتی، ویدیویی) و اطلاعات بیماران (در دوره کارورزی)» استفاده می کنند. از سوی دیگر این گروه از کاربران به دلیل ساعات کاری طولانی و پیچیدگی بسیار بالای رشته تحصیلی و شغلی آینده خود به لپ تاپ های «مقاوم، بسیار سبک وزن و مجهز به باتری های قدرتمند» نیاز دارند. از این رو توصیه می کنیم دانشجویان رشته های پزشکی، لپ تاپ های سبک و ترجیحاً 2 در 1 (امکان استفاده به عنوان تبلت) با صفحات نمایش لمسی با «رزولوشن Full HD و نرخ نوسازی 60 هرتزی» و مجهز به پردازنده ای از سری «Core i7» اینتل یا «Ryzen 7» کمپانی AMD را برای لپ تاپ دانشجویی خود انتخاب کنند. همچنین پیشنهاد می کنیم برای لپ تاپ دانشجویان پزشکی، یک کارت گرافیک از سری Iris Xe اینتل یا Radeon کمپانی AMD، رم نوع «DDR4 یا DDR5 با ظرفیت 16 گیگابایتی» و هارد «SSD با ظرفیت 1 ترابایتی» را انتخاب نمایید.
سخت افزار |
مشخصات پیشنهادی |
صفحه نمایش |
رزولوشن Full HD و نرخ نوسازی 60 هرتزی |
پردازنده |
سری Core i7 اینتل سری Ryzen 7 کمپانی AMD |
کارت گرافیک |
سری Iris Xe اینتل سری Radeon کمپانی AMD |
رم |
نوع: DDR4 ظرفیت: 16 گیگابایت |
فضای ذخیره سازی |
1 ترابایت |
لپ تاپ ExpertBook Flip B3402FBA ایسوس، یک لپ تاپ 2 در 1 است که به واسطه وزن بسیار سبک و صفحه نمایش لمسی خود مناسب دانشجویان رشته های پزشکی است. این لپ تاپ دارای صفحه نمایش با «رزولوشن 1080 × 1920 پیکسلی و نرخ نوسازی 60 هرتزی» بوده و به پردازنده Core i7 1255U اینتل با «نرخ کلاک 1.7 تا 4.7 گیگاهرتزی» مجهز می باشد. همچنین این لپ تاپ به واسطه بهره مندی از کارت گرافیک مجتمع «Iris Xe Graphics» اینتل، رم «نوع DDR4 با ظرفیت 16 گیگابایتی» و هارد «SSD با ظرفیت 512 گیگابایتی» قادر است در هنگام «مالتی تسکینگ، اجراء فایل های ویدیویی مطالعاتی و بررسی فایل های بیماران» عملکرد بسیار چشمگیری را از خود ارائه دهد.
همان طور که از نام رشته های «گرافیک و هنر» پیداست، این نوع از رشته های تحصیلی به شدت بر روی پروژه های بصری و گرافیک محور تمرکز دارند. از این رو لازم است لپ تاپ های دانشجویی مناسب این رشته ها از منظر هر 5 مؤلفه مطرح شده در ابتدای مطلب، بسیار قدرتمند باشند. به همین دلیل توصیه می کنیم دانشجویان این رشته ها برای یک لپ تاپ مناسب کارهای گرافیکی، یک صفحه نمایش با «رزولوشن 2.8K و نرخ نوسازی 120 هرتزی»، پردازنده ای از سری «Core i7» اینتل یا «Ryzen 7» کمپانی AMD، کارت گرافیک از سری «جی فورس RTX 3050 تا RTX 4050 انویدیا»، رم «نوع DDR5 با ظرفیت 16 گیگابایتی» و هارد «SSD با ظرفیت 1 ترابایتی» را انتخاب کنند.
سخت افزار |
مشخصات پیشنهادی |
صفحه نمایش |
رزولوشن 2.8K و نرخ نوسازی 120 هرتزی |
پردازنده |
سری Core i7 اینتل سری Ryzen 7 کمپانی AMD |
کارت گرافیک |
سری جی فورس RTX 3050 انویدیا |
رم |
نوع: DDR4 یا DDR5 ظرفیت: 16 گیگابایت |
فضای ذخیره سازی |
1 ترابایت |
لپ تاپ Vivobook Pro 15 OLED M6500XU ایسوس یکی از مناسب ترین لپ تاپ های دانشجویی برای رشته های گرافیک و هنر است. این لپ تاپ دارای یک صفحه نمایش با «رزولوشن 1800 × 2880 پیکسلی و نرخ نوسازی 120 هرتزی» که قادر به نمایش 1.07 میلیارد رنگ است، می باشد. همچنین این لپ تاپ به واسطه بهره مندی از پردازنده Ryzen 9 7940HS با «نرخ کلاک 4 تا 5.2 گیگاهرتزی و حافظه کش 35 مگابایتی»، کارت گرافیک «جی فورس RTX 4050» انویدیا، رم «نوع LPDDR5X با ظرفیت 16 گیگابایتی» و هارد «SSD با ظرفیت 1 ترابایتی (با قابلیت ارتقاء)» به آسانی قادر به رفع تمامی نیازهای تحصیلی دانشجویان رشته گرافیک و نیازهای شغلی آنان در آینده می باشد.
در نهایت به بررسی مشخصات کلیدی لپ تاپ های دانشجویی مناسب رشته های علوم انسانی خواهیم پرداخت. به طور کلی این نوع از لپ تاپ ها دارای کاربری مشابه با کاربری «روزانه» بوده و عموماً در راستای «انجام تحقیقات» و «بررسی و مطالعه منابع تحصیلی» استفاده می شوند. به همین دلیل به دانشجویان این رشته توصیه می کنیم یک لپ تاپ دارای صفحه نمایش مناسب با «رزولوشن Full HD و نرخ نوسازی 60 هرتزی»، پردازنده ای از سری «Core i5» اینتل یا «Ryzen 5» کمپانی AMD، کارت گرافیک از سری «Iris Xe اینتل یا سری Radeon کمپانی AMD»، رم «نوع DDR4 با حداقل ظرفیت 8 گیگابایت» و هارد «SSD با ظرفیت 1 ترابایتی» را برای لپ تاپ دانشجویی خود در نظر داشته باشند.
سخت افزار |
مشخصات پیشنهادی |
صفحه نمایش |
رزولوشن Full HD و نرخ نوسازی 60 هرتزی |
پردازنده |
سری Core i5 اینتل سری Ryzen 5 کمپانی AMD |
کارت گرافیک |
سری Iris Xe اینتل سری Radeon کمپانی AMD |
رم |
نوع: DDR4 ظرفیت: 8 گیگابایت |
فضای ذخیره سازی |
1 ترابایت |
لپ تاپ Ideapad 5 لنوو یکی از بهترین و مقرون به صرفه ترین لپ تاپ های دانشجویی بوده و به واسطه مشخصات قدرتمند خود مناسب دانشجویان رشته های علوم انسانی است. این لپ تاپ دارای یک صفحه نمایش با «رزولوشن 1080 × 1920 پیکسلی» بوده و به پردازنده Core i5 1235U اینتل با نرخ کلاک «1.3 تا 4.4 گیگاهرتزی و حافظه کش 12 مگابایتی» مجهز می باشد. این در حالی است که پردازنده قدرتمند این لپ تاپ در کنار کارت گرافیک «جی فورس MX550» انویدیا، رم «نوع DDR4 با ظرفیت 16 مگابایتی» و هارد «SSD با ظرفیت 1 ترابایتی» عملکرد فوق العاده قدرتمندی را از خود ارائه داده و بستر مناسبی برای «یادداشت برداری آسان و اجراء سریع نرم افزارهای کاربردی» را فراهم می سازد.
در نهایت فراموش نکنید که نیازهای شما «ایده آل بودن یا نبودن» یک لپ تاپ را تعیین می کنند. به همین دلیل توصیه می کنیم در هنگام خریداری لپ تاپ دانشجویی، پس از تعیین بودجه مالی خود، نیازها و اولویت های کلیدی خود را با کمک کارشناسان یا اساتید خود مشخص کنید. در گام بعدی نیز توصیه می کنیم با درنظرگیری 5 شاخصه کلیدی «صفحه نمایش، پردازنده، کارت گرافیک، رم و فضای ذخیره سازی» لپ تاپ های موجود در بازار را بر اساس نیازهای خود فیلتر کرده تا به لپ تاپ ایده آل خود دست یابید.
در حال حاضر لپ تاپ Zenbook 14 OLED UM3402 به دلیل برچسب قیمتی متعادل و عملکرد قدرتمند خود، مورد توجه طیف گسترده ای از دانشجویان قرار دارد.
خیر. همان طور که از نام «لپ تاپ دانشجویی» پیداست، این نوع از لپ تاپ ها برای رفع نیازهای تحصیلی طراحی شده اند! با این حال در صورتیکه با محدودیت مالی مواجه نیستید، توصیه می کنیم با صرف هزینه بیشتر یک لپ تاپ قدرتمند را تهیه کرده تا بتوانید در زمان اشتغال نیز از آن بهره ببرید.
توصیه می کنیم در هنگام خرید لپ تاپ دانشجویی برای هر رشته تحصیلی، به مشخصاتی نظیر: «قابلیت حمل (وزن و ابعاد لپ تاپ)، گزینه های اتصال (فیزیکی یا بی سیم) و عمری باتری» نیز توجه داشته باشید.
همان طور که می دانید قطعات سخت افزاری لپ تاپ با گذر زمان فرسوده می شوند. به همین دلیل کارشناسان بر این باورند که عمر مفید یک لپ تاپ در بازه ای در حدود «6 الی 7 سال» پس از خریداری آن خواهد بود.
نظرات
.نظر خود را با ما در میان بگذارید