سبد خرید شما خالیست.
با توجه به شرایط کرونا و برگزاری آنلاین کلاسها، اکثر دانشجویان در دوران دانشجویی خود نیازمند لپتاپی متناسب با نیاز خود هستند؛ اما انتخاب لپتاپ مناسب، یکسری فاکتورهایی دارد که لپمال تصمیم دارد در این مقاله به بیان 10 گام برای انتخاب لپتاپ دانشجویی بپردازد.
اولین و مهمترین فاکتوری که برای انتخاب لپتاپ باید در نظر بگیرید، شناخت نیاز خود است. مثلاً اگر شما دانشجوی دانشکده فنی مهندسی و یا گرافیک هستید، برای انجام محاسبات سنگین، نصب نرمافزارهای مهندسی و یا نصب نرمافزارهای گرافیکی به لپتاپی قدرتمند نیاز دارید.
دسته دیگر دانشجویان، دانشجویانی هستند که با سیستم خود تنها به کارهای تحقیقاتی از طریق وبگردی میپردازند و از نرمافزارهای سبک استفاده میکنند که در این صورت نیازی به خرید لپتاپهای پیشرفته و گران قیمت ندارند.
دومین فاکتور مهم در انتخاب سیستم، در نظر گرفتن بودجه است. بهترین کار این است که برای خود محدوده قیمتی در نظر بگیرید، لپتاپهای متناسب با نیاز خود در این محدوده را مشخص کنید، سپس بهترین لپتاپ از بین آنها را خریداری کنید.
هیچ یک از دانشجویان علاقهای به حمل هرروزهی لپتاپ سنگین، علاوه بر کتابها و جزوات خود ندارد. پس وزن لپتاپ هم جزو فاکتورهایی است که در هنگام خرید لپتاپ حتماً باید به آن توجه کرد.
وزن تقریبی متناسب برای لپتاپ حدود 2 کیلوگرم است.
میزان استفاده تحصیل کنندگان از لپتاپ معمولاً زیاد است. مهم نیست که در چه مقطعی تحصیل میکنید، چرا که حتماً روزهایی هست که مدت زیادی مجبور به استفاده از لپتاپ به صورت ممتد هستید و امکان شارژ مداوم لپتاپ را ندارید همچنین برخی در مسیر رفت و آمد سعی در انجام کارهای خود را دارند، به همین دلیل پیشنهاد میکنیم که در انتخاب باتری لپ تاپ نهایت دقت خود را بکار بگیرید.
کیفیت، رزولوشن، دقت تصویر و اندازه صفحه نمایش نکاتی هستند که در هنگام خرید سیستم کارآمد حتماً باید به آنها توجه کنید.
بهترین اندازه صفحه نمایش برای لپتاپها 15.5 اینچ است، اما لپ مال خرید لپتاپی با این اندازه صفحه نمایش را توصیه نمیکند چرا که باعث بالا رفتن وزن لپ تاپ میشود. لپ تاپهایی با صفحهنمایش 14 اینچی گزینههایی مناسب برای خرید خواهند بود زیرا علاوه بر اینکه صفحه نمایش آنها کوچک نیست، وزن زیادی هم ندارند.
با توجه به کاربرد لپتاپ، میتواند پردازندههای مرکزی گوناگونی روی آنها نصب شود که کمترین آنها corei3 است.
اگر کارهای گرافیکی انجام میدهید و یا دانشجوی رشته مهندسی هستید حتماً از پردازندههای corei5 به بالا استفاده کنید.
نکته مهم دیگری که در رابطه با پردازندهها وجود دارد، میزان حافظه پنهان یا کش است. میتوانید از پردازندهای با حافظه پنهان مناسب برای انجام کارهای روزمره خود استفاده کنید.
رم لپتاپ مهمترین عامل در سرعت پردازشها و هنگ نکردن لپتاپ است.
اگر کاربرد لپتاپ شما غیر مهندسی است، حداقل رم مورد نیاز شما 4 گیگابایت خواهد بود؛ اما اگر به یک لپتاپ حرفه ای نیاز دارید که بتواند در کمترین زمان ممکن محاسبات پیچیده شما را انجام دهد بهتر است به سراغ لپتاپهایی با رم بالاتر از 8 گیگابایت بروید.
یکی دیگر از گامهای خرید لپتاپ دانشجویی، توجه به هارددیسک موجود در سیستم است. شاید در نگاه اول هارد دیسک با فضای ذخیره بالا آنچنان مهم ب نظر نرسد، اما واقعیت کاملاً متفاوت است زیرا که شما پس از مدتی استفاده از لپتاپ مطمعنا حجم وسیعی از اطلاعات مهم را روی هارد خود ذخیره میکنید.
پیشنهاد تیم لپ مال برای کارهای روزمره، هارد دیسکهایی با حجم بالاتر از 1 ترابایت و برای پردازشهای پیچیده با سرعت بالا استفاده از هارد دیسک ssd با حجم حداقل 1 ترابایت است.
اگر شما هم اهل بازیهای کامپیوتری هستید، حتماً در خرید سیستم شخصی خود به کارت گرافیک آن توجه کنید. اما اگر به دنبال کارهای وب گردی و تحقیقاتی ساده هستید، یک کارت گرافیک آنبورد با حافظه مشترک نیز میتواند پاسخگوی نیاز شما باشد.
آخرین نکتهای که در نظر گرفتن آن واجب است، خرید لپتاپ از مرکزی قابل اطمینان و دارای کارت گارانتی معتبر است.
فرض کنید وقتی لپتاپ جدید خود را از جعبه بیرون میآورید خراب است یا پس از مدتی استفاده مشکل جدی پیدا میکند، اگر لپتاپ شما دارای گارانتی باشد، حتماً برای رفع مشکل دستگاه خود شرکت ضمانت کننده مراجعه خواهید کرد.
هر فروشنده سختافزار، نوعی ضمانت برای محصولات خود ارائه میدهد، اما این قواعد گارانتی مشترک و یکسان نیستند، به همین دلیل هنگام خرید یک محصول، باید بدانید: <<ضمانت شما شامل چه مواردی میشود؟>>
نکته بعدی که باید در نظر بگیرید این است که معمولاً کالاهایی که فاقد گارانتی معتبر هستند، به صورت قاچاق وارد کشور شدهاند و فروشنده لپتاپ پس از فروش آن هیچ مسئولیتی را بر عهده نمیگیرد و به دلیل اینکه قاچاق لپتاپ در شرایطی سخت انجام میشود معمولاً این دسته از سیستمها بدون ایراد نیستند.
اگر پس از مطالعه این مقاله هنوز هم موفق به انتخاب لپتاپ مورد نظر خود نشده اید، میتوانید یه سر به انواع لپتاپ ها و محصولات دانشجویی لپ مال بزنید و یا از طریق راههای ارتباطی، با تیم لپمال تماس گرفته و از خدمات مشاورهای ما به صورت کاملاً رایگان استفاده کنید.