هر ساله سازندگان بزرگ و صاحب نامی همچون: «وسترن دیجیتال، سیگیت، سامسونگ و …» طیف گسترده ای از هارددیسک های اینترنال و اکسترنال جدید خود را به بازار معرفی می کنند. در حالیکه تنوع بسیار بالای هاردهای اکسترنال و اینترنال، دست کاربران را در هنگام خریداری هارد مورد نظر خود باز می گذارد؛ با این حال این مزیت، سردرگمی درصد قابل توجهی از خریداران را نیز با خود به همراه دارد! از این رو قصد داریم در این مطلب از مجله لپ مال، ضمن ارائه تعریفی مختصر از هارددیسک و انواع آن، لیستی از «جدیدترین، پر استفاده ترین و بهترین» هارددیسک های اکسترنال و اینترنال برای انواع کاربری را در اختیار شما قرار دهیم. قبل از آن می توانید در دو مطلب درباره انواع هاردهای اینترنال و همه چیز درباره خرید هارددیسک اکسترنال را مطالعه کنید.
هارددیسک چیست؟
هارددیسک یا هارد HDD یک سخت افزار است که مسئولیت ذخیره سازی دائمی انواع مختلف داده اعم از فایل های اجرایی نرم افزارها و سیستم عامل و فایل های شخصی با فرمت دیجیتال نظیر: «موسیقی، عکس، فیلم، اسناد و …» را بر عهده داشته و بستر دسترسی به آرشیو دیجیتال در هر لحظه را فراهم می کند.
اجزاء هارد دیسک
پیش از بررسی جزئیات بیشتر در رابطه با انواع هارد دیسک ها، به صورت مختصر به معرفی اجزاء این سخت افزار خواهیم پرداخت. در حالیکه سازندگان هاردهای HDD نیز برای توسعه محصولات خود از اجزاء منحصر به فردی استفاده می کنند؛ با این حال 4 جزء اصلی ذیل در تمامی هاردهای HDD (خواه هارد اکسترنال، خواه هارد اینترنال) مشاهده می شوند:
· بشقاب
· سَری یا هد خواندن و نوشتن
· بازوی متحرک
· برد کنترل
انواع هارددیسک
در حالیکه در حالت کلی هارددیسک ها با توجه به شاخص های متنوعی همچون: «ظرفیت، رابط اتصال، فرم فاکتور (ابعاد فیزیکی)، سرعت چرخش دیسک، ظرفیت حافظه کش و …» دسته بندی می شوند؛ با این حال «محل تعبیه هارددیسک» به عنوان یکی از کلیدی ترین شاخص ها برای ایجاد تمایز میان هارددیسک ها در نظر گرفته می شود.
به طور کلی، هارددیسک از منظر «محل تعبیه» به 2 دسته بندی ذیل تقسیم بندی می شوند:
1. هارد اینترنال
هارد اینترنال همان هارد تعبیه شده روی مادربرد سیستم های «دسکتاپ، لپ تاپ، گیمینگ یا نظارتی» است. این سخت افزار مسئولیت ذخیره سازی فایل های اجرایی «سیستم عامل و نرم افزارهای کاربردی» برای ارائه عملکرد کامپیوتر و اجراء نرم افزارها و حفظ فایل های حائز اهمیت را بر عهده داشته و با روشن شدن سیستم، فعالیت خود را آغاز می کند.
2. هارد اکسترنال
برخلاف هارد اینترنال، هارد اکسترنال در فضایی خارج از مادربرد قرار داشته و عموماً در یک محفظه یا قاب محافظ از جنس «پلاستیک مستحکم یا فلز» نگهداری می شود. علاوه بر این، برخلاف هارد اینترنال، لازم است برای استفاده از هارد اکسترنال آن را از طریق یک رابط خارجی مانند «کابل انتقال داده» به پورت USB یا تاندربولت سیستم مورد نظر متصل کرد.
کاربرد هارد اینترنال
برخی از رایج ترین موارد کاربردی هاردهای اینترنال عبارتند از:
· نصب و اجراء فایل های اجرایی سیستم عامل مانند: «ویندوز، macOS، لینوکس» و تمامی نرم افزارها برای ارائه عملکرد کامپیوتر
· ذخیره سازی دائمی فایل های «حائز اهمیت، شخصی و پروژه های ناتمام در حین اجراء نرم افزارهای کاربردی»
· ذخیره سازی و مدیریت پایگاه های داده نرم افزارها
· ذخیره سازی موقت (کش) داده ها برای دسترسی هر چه سریع تر سیستم عامل و نرم افزارها به داده های پرکاربرد و مهم
· حافظه مجازی (Swap Space/Page File): ارائه نقشی مشابه با رم در زمان مواجهه با بار کاری بیش از حد توان و ظرفیت رم
· ذخیره سازی و نگهداری گزارش های عملکرد سیستم (لاگ) برای عیب یابی سیستم
معرفی بهترین هارددیسک های اینترنال
کاربرد هارد اکسترنال
برخی از رایج ترین موارد کاربرد هاردهای اکسترنال عبارتند از:
· پشتیبان گیری و بازیابی اطلاعات
· انتقال و به اشتراک گذاری آسان و سریع فایل های حجیم میان دستگاه های مختلف (کامپیوتر دسکتاپ، لپ تاپ، تبلت و …)
· مکمل هارد اینترنال و افزایش ظرفیت فضای ذخیره سازی در «کامپیوتر، لپ تاپ، کنسول بازی و دستگاه های پخش چندرسانه ای» دارای فضای ذخیره سازی محدود
· حافظه جانبی برای دستگاه های خاص نظیر: «دوربین های فیلم برداری حرفه ای، تجهیزات صوتی و …»
· آرشیو قابل حمل و نگهداری فایل های حجیم (مورد نیاز عکاسان، فیلم برداران، طراحان گرافیک و …)
· نصب و اجراء سیستم عامل یا نرم افزارهای پرتابل از روی هارد اکسترنال (به جای هارد اینترنال)
· درایور پرتابل بازی برای اجراء بازی ها روی کنسول یا سیستم های گیمینگ بدون نیاز به «نصب مجدد و حذف مراحل طی شده در بازی»
· ذخیره سازی مجزاء فایل های مهم ماشین های مجازی/ Virtual machine مانند: «Virtual machine، VirtualBox و …»
پراستفاده ترین هاردهای اکسترنال و اینترنال 1404
در این بخش برخی از کاربردی ترین و پراستفاده ترین هاردهای اکسترنال و هاردهای اینترنال سال جاری از نگاه کاربران را به شما معرفی خواهیم کرد.
هارد اکسترنال
پس از در نظرگیری موارد کاربردی هارد اکسترنال، به نظر می رسد که این نوع از هارددیسک در 3 حوزه کاربری «عمومی، گیمینگ و آرشیو» از محبوبیت بالاتری برخوردار می باشند. از این رو در این بخش و 2 بخش آتی، به معرفی 3 هارد اکسترنال متناسب با نیازهای منحصر به فرد با حوزه های کاربری فوق خواهیم پرداخت.
1. عمومی
در حالت کلی، درصد قابل توجهی از کاربران عمومی در هنگام خرید یک هارد اکسترنال برای نیازهای روزمره خود به شاخصه هایی همچون: «ظرفیت ذخیره سازی، برچسب قیمتی، قابلیت حمل، سهولت استفاده و قابلیت اطمینان» محصول توجه می کنند. اما در نگاه کاربران ایرانی کدام هارد اکسترنال از محبوبیت بالاتری برخوردار است؟
v هارد اکسترنال My Passport وسترن دیجیتال
هارددیسک های اکسترنال سری My Passport وسترن دیجیتال به عنوان یکی از محبوب ترین محصولات این کمپانی و پراستفاده ترین هاردهای اکسترنال 1404 به شمار می آیند. این سری از هاردهای اکسترنال کمپانی وسترن دیجیتال دارای طراحی «جمع و جور، شیک و زیبا» بوده و به واسطه وزن بسیار سبک خود، «قابلیت حمل» فوق العاده ایده آلی را ارائه می دهند. همچنین وسترن دیجیتال با در نظرگیری ظرفیت های متنوع «1، 2، 4، 5 و 6 ترابایتی» برای این سری از هاردهای اکسترنال خود، دست کاربران را در انتخاب هارد اکسترنال موردنظر خود باز گذاشته است؛ که این مسئله منجر به محبوبیت هر چه بیشتر هاردهای اکسترنال سری My Passport وسترن دیجیتال برای کاربران عمومی شده است! از سایر مشخصات برجسته این سری می توان به موارد زیر اشاره داشت:
· مدیریت آسان فایل ها، پشتیبان گیری و رمزگذاری با استفاده از نرم افزار WD Discovery
· سرعت انتقال داده ایده آل 5 گیگابیت بر ثانیه ای
· سازگاری با رابط USB 3.0 و پورت USB-C

2. گیمینگ
درصد قابل توجهی از گیمرهای سطوح «نیمه حرفه ای» تا «فوق حرفه ای» از هارد اکسترنال به منظور افزایش ظرفیت فضای ذخیره سازی سیستم گیمینگ یا کنسول های بازی خود و اجراء بازی های نوستالژیک قدیمی (بدون نیاز به نصب مجدد روی سیستم و از دست دادن مراحل طی شده در بازی) بهره می برند.
این گروه از کاربران در هنگام خرید هارد اکسترنال عموماً به شاخصه هایی همچون: «برچسب قیمتی، سرعت خواندن/نوشتن و ظرفیت» محصول توجه می کنند. با این تفاسیر اما، گیمرهای ایرانی به کدام هارد اکسترنال علاقه بیشتری دارند؟
v هارد اکسترنال FireCuda Gaming سیگیت
بدون شک می توان از هارددیسک های اکسترنال سری FireCuda Gaming سیگیت به عنوان پراستفاده ترین هارد اکسترنال توسط گیمرهای ایرانی یاد کرد. این سری از هاردهای اکسترنال سیگیت دارای طراحی جذاب بوده و از نورپردازی RGB پشتیبانی می کنند. با این حال جذابیت بصری هاردهای اکسترنال سری FireCuda تنها عامل محبوبیت آن ها نبوده و سازگاری این هارددیسک های اکسترنال با کنسول های بازی «پلی استیشن و ایکس باکس»، ارائه نرخ انتقال داده «5 گیگابیت بر ثانیه ای» و ظرفیت های متنوع «1 تا 5 ترابایتی» این سری را به یکی از پراستفاده ترین هاردهای اکسترنال در میان گیمرهای ایرانی بدل ساخته است!
3. آرشیو
بدون شک «مدیریت فایل های حجیم» یکی از اصلی ترین دغدغه مشاغل وابسته به آرشیو نظیر: «کسب و کارهای خرد تا بزرگ، سازمان ها، نهادها، تولیدکنندگان محتوا و …» است! از این رو این دسته از کاربران عموماً در هنگام خرید هارد اکسترنال به شاخصه هایی همچون: «ظرفیت ذخیره سازی و نرخ انتقال داده بسیار بالا» و «کیفیت و دوام مناسب» توجه دارند. اما کاربران ایرانی کدام هارد اکسترنال را برای آرشیو اطلاعات و پروژه های خود بر می گزینند؟
v هارد اکسترنال My Book Desktop وسترن دیجیتال
هارد اکسترنال سری My Book Desktop وسترن دیجیتال به عنوان یکی از پراستفاده ترین هاردهای اکسترنال در آرشیوهای ایرانی به شمار می آید! وسترن دیجیتال در طراحی این سری از هاردهای اکسترنال خود به صورت انحصاری بر نیازهای علاقه مندان به ساخت آرشیوهای جامع تمرکز کرده است. همچنین این کمپانی با ارائه ظرفیت های متنوع «4، 6، 8، 12، 14، 16، 18، 22 و 24 ترابایتی» در این سری تلاش کرده است دست کاربران را در انتخاب هارد اکسترنال موردنظر و متناسب با نیازهای خود، باز بگذارد. از سایر مشخصات برجسته این سری از هاردهای اکسترنال وسترن دیجیتال می توان به موارد زیر اشاره کرد:
· امکان تهیه نسخه پشتیبان با استفاده از نرم افزار Acronis True Image
· تضمین امنیت با استفاده از رمزگذاری AES 256 بیتی
· سازگاری با سیستم عامل های ویندوز و macOS
هارد اینترنال
همان طور که می دانید تمامی سیستم های «کامپیوتری، سرگرمی و نظارتی» برای ارائه عملکرد خود به یک فضای ذخیره سازی اختصاصی یا همان «هارد اینترنال» نیاز دارند. از این رو تعیین یک یا چند حوزه کاربری مشخص که بیش از سایر حوزه ها به این سخت افزار متکی هستند، کمی دشوار خواهد بود! به همین جهت در این بخش و 2 بخش آتی، به معرفی 2 هارد اینترنال برای حوزه های کاربری «عمومی و سیستم های نظارتی خواهیم پرداخت.
1. کاربران عمومی
همان طور که از نام این سطح کاربری پیداست، کاربران این حوزه از هارد اینترنال سیستم خود برای رسیدگی به نیازهای روزمره همچون: «اجراء نرم افزارهای کاربردی، وبگردی، مشاهده فیلم و سریال و …» استفاده می کنند. اما کدام هارد به عنوان پراستفاده ترین هارد اینترنال از سوی کاربران عمومی در ایران شناخته می شود؟
v هارد اینترنال Blue وسترن دیجیتال
بدون شک می توان از هاردهای اینترنال سری Blue وسترن دیجیتال به عنوان پراستفاده ترین هاردهای اینترنال توسط کاربران ایرانی یاد کرد. این سری از هارددیسک های وسترن دیجیتال به واسطه «برچسب قیمتی مناسب و عملکرد ایده آل» خود از محبوبیت بسیار بالایی در میان کاربران عمومی برخوردار می باشند. همچنین ظرفیت های متنوع «500 گیگابایت و 1، 2، 3، 4، 6 و 8 ترابایتی» این هارد اینترنال به کاربران این امکان را می دهد تا هارد متناسب با نیازهای خود را تهیه نمایند.
مهمترین تفاوت های هارددیسک اینترنال Blue با هارددیسک اینترنال Purple
2. سیستم های نظارتی
بدون شک هارد اینترنال به عنوان یکی از کلیدی ترین اجزاء یک سیستم نظارتی در نظر گرفته می شود، چرا که عدم وجود هارد اینترنال در یک سیستم نظارتی مانند: «دوربین مداربسته» به منزله ذخیره نشدن اطلاعات ضبط شده توسط آن سیستم است و عملاً ماهیت آن سیستم را زیر سوال می برد. اما در ایران کدام هارد عنوان پراستفاده ترین هارد اینترنال برای سیستم های نظارتی را به خود اختصاص می دهد؟
v هارد اینترنال Purple وسترن دیجیتال

وسترن دیجیتال در هاردهای سری Purple خود به صورت اختصاصی روی نیازهای سیستم های نظارتی تمرکز داشته و این دسته از هاردها برای استفاده 24 ساعته در 7 روز هفته طراحی شده اند. همچنین این هاردهای اینترنال در برابر لرزش های ناشی از روشن بودن سیستم های نظارتی مقاوم بوده و عدم از دست رفتن اطلاعات را برای کاربران خود تضمین می کنند. این در حالی است که ظرفیت های متنوعی «1، 2، 3، 4، 6، 8، 12 و 14 ترابایتی» ارائه شده از سوی وسترن دیجیتال برای این سری، دست کاربران برای انتخاب هارد اینترنال متناسب با نیازهای سیستم نظارتی خود را باز می گذارد!
رنگ هارددیسک های وسترن دیجیتال به چه معنی می باشد؟
جدیدترین هاردهای اکسترنال و اینترنال 1404
در این بخش به بررسی مختصر 3 مورد از جدیدترین هاردهای اکسترنال و 2 مورد از جدیدترین هاردهای اینترنال خواهیم پرداخت.
هارد اکسترنال
مشابه با بخش پیشین، در این بخش به بررسی 3 هارد اکسترنال جدید برای حوزه های کاربری «عمومی، گیمینگ و آرشیو» خواهیم پرداخت.
1. عمومی
هاردهای اکسترنال سری My Passport Ultra وسترن دیجیتال به عنوان یکی از جدیدترین هاردهای اکسترنال بازار فعلی محسوب می شود. وسترن دیجیتال در توسعه این سری از هاردهای خود به صورت انحصاری بر روی «عملکرد قدرتمند» در عین «قابلیت حمل بسیار بالا» تمرکز داشته و با ارائه ظرفیت های 1، 2، 4، 5 و 6 ترابایتی برای این سری، امکان دسترسی آسان و سریع به یک آرشیو جامع اما قابل حمل را در اختیار کاربران عمومی قرار داده است.
مقایسه مدل های هارد اکسترنال وسترن دیجیتال
2. گیمینگ
هاردهای اکسترنال سری Canvio Gaming توشیبا به عنوان یکی از جدیدترین هاردهای اکسترنال سال جاری در نظر گرفته می شود. توشیبا در این سری از محصولات خود، به صورت خاص نیازهای گیمرها را هدف قرار داده و با ارائه ظرفیت های متنوع «1، 2 و 4 ترابایتی» دست گیمرها را در انتخاب هارد اکسترنال متناسب با نیازهای خود را باز گذاشته است. لازم به ذکر است که این سری از هاردهای اکسترنال توشیبا با تمامی سیستم های گیمینگ از جمله: «کامپیوتر، ایکس باکس و پلی استیشن» سازگاری داشته و قادر است تا به ازاء هر گیگابایت از ظرفیت خود، حداقل 25 بازی را روی خود حمل کند!
3. آرشیو
هاردهای سری G-DRIVE سن دیسک (زیرمجموعه وسترن دیجیتال) به عنوان یکی از بهترین و جدیدترین هاردهای اکسترنال سال جاری به شمار می آیند. سن دیسک در توسعه این سری از هاردهای اکسترنال خود به صورت خاص روی نیازهای انحصاری آرشیو داران، خصوصاً تولیدکنندگان محتوا بصری، تمرکز داشته و با ارائه ظرفیت های ذخیره سازی متنوعی «4 تا 26 ترابایتی» و قابلیت هایی همچون: «رابط 10 گیگابایتی USB-C» امکان انتقال سریع فایل های حجیم به هارد اکسترنال را فراهم ساخته است. از سایر مزایای این سری می توان به بهره مندی از «قاب محافظ آلومینیومی مقاوم و سازگاری با سیستم عامل macOS» اشاره داشت.

هارد اینترنال
مشابه با بخش پیشین، در این بخش به بررسی 2 هارد اینترنال جدید برای حوزه های کاربری «عمومی و سیستم های نظارتی» خواهیم پرداخت.
1. عمومی
هارد اینترنال توشیبا سری X300 Pro به عنوان یکی از جدیدترین هاردهای اینترنال سال جاری محسوب می شوند. توشیبا در این سری از هارددیسک های اینترنال خود بر روی نیازهای طیف گسترده ای از کاربران از «کاربران عمومی» تا «کاربران حرفه ای و گیمرها» تمرکز داشته و با ارائه ظرفیت های متنوع «4 تا 22 ترابایتی» به کاربران اجازه داده تا هارد اینترنال متناسب با نیازهای خود را تهیه کنند. همچنین این کمپانی با ارائه قابلیت هایی همچون: «پشتیبانی از حجم کاری 300 ترابایت در هر سال» و «حافظه کش 512 مگابایتی» عملکرد بی نقص این سری از محصولات را برای کاربران خود تضمین کرده است.
2. سیستم های نظارتی
بی راه نیست اگر بگوییم که سیگیت با عرضه هاردهای اینترنال سری SkyHawk AI خود در سال جاری، سر و صدای زیادی به پا کرده است! این کمپانی در توسعه هاردهای اینترنال سری SkyHawk AI به صورت خاص روی نیازهای سیستم های نظارتی تمرکز داشته و با ارائه قابلیت هایی همچون: پشتیبانی از «64 پخش زنده همزمان و 32 پخش زنده همزمان بهبود یافته با استفاده از هوش مصنوعی» و ارائه نرم افزار انحصاری «SkyHawk Health Management» برای مدیریت سریع و دقیق این سری از هاردها، عملکرد بی نقص سیستم های نظارتی برای «2.5 میلیون ساعت» و «550 ترابایت» در هر سال را تضمین می کند. لازم به ذکر است که این سری از هاردهای اینترنال سیگیت در ظرفیت های متنوع «8 تا 24 ترابایتی» به بازار عرضه می شوند.
بهترین هاردهای اکسترنال و اینترنال 1404
در این بخش 3 مورد از بهترین هاردهای اکسترنال و 2 مورد از بهترین هاردهای اینترنال در سال 1404 را به صورت اختصاری معرفی خواهیم کرد.
هارد اکسترنال
مشابه با 2 بخش پیشین، در این بخش نیز به بررسی 3 هارد اکسترنال برتر برای حوزه های کاربری «عمومی، گیمینگ و آرشیو» می پردازیم.
1. عمومی
بی راه نیست اگر از هاردهای اکسترنال سری Backup Plus Slim سیگیت به عنوان برترین هاردهای اکسترنال سال جاری یاد کنیم! سیگیت در توسعه این سری از هاردهای خود، تمرکز خود را بر روی رفع نیازهای اساسی «عموم کاربران» قرار داده و با کاهش وزن و ابعاد آن ها نسبت به سایر هاردهای اکسترنال خود، قابلیت حمل آسان این محصولات را تضمین کرده است. این سری از هاردهای اکسترنال سیگیت در قاب های محافظ از جنس «آلومینیوم» قرار داشته و در 2 ظرفیت «1 و 2 ترابایتی» به بازار عرضه می شوند. لازم به ذکر است که هاردهای اکسترنال سری Backup Plus Slim سیگیت با تمامی دستگاه های مبتنی بر سیستم عامل های «ویندوز، macOS و Chrome OS» سازگاری داشته و به واسطه بهره مندی از پورت USB 3.0 امکان تهیه آسان نسخه پشتیبان (به صورت اتوماتیک یا دستی) را در اختیار کاربران خود قرار می دهند.
2. گیمرها
اگر یک گیمر حرفه ای باشید، حتماً نام هارد اکسترنال WD_BLACK P10 وسترن دیجیتال به گوش شما آشناست! در حالیکه پیش از این وسترن دیجیتال این سری از هاردهای اکسترنال خود را در ظرفیت های «2 تا 10 ترابایتی» به بازار عرضه می کرد، با این حال این کمپانی در حال حاضر این هارد اکسترنال خود را تنها در ظرفیت «8 ترابایتی» روانه بازار می کند. این سری از هاردهای اکسترنال وسترن دیجیتال مطابق با نیازهای اساسی گیمرها طراحی شده اند و قادر به ذخیره سازی یک کتابخانه جامع شامل «200 بازی» می باشند. همچنین سیستم خنک کننده انحصاری این سری از هاردهای اکسترنال وسترن دیجیتال، امکان بازی کردن بدون دغدغه با سیستم های «گیمینگ» یا کنسول های «پلی استیشن و ایکس باکس» در بازه های زمانی طولانی را برای کاربران خود فراهم می سازد.
3. آرشیو
بدون شک می توان از هاردهای اکسترنال سری Elements وسترن دیجیتال به عنوان یکی از بهترین هاردهای اکسترنال در تمامی ادوار یاد کرد! این سری از هاردهای اکسترنال وسترن دیجیتال به واسطه طراحی «زیبا، جمع و جور و منحصر به فرد» و عملکرد قدرتمند خود در میان طرفداران به ساخت آرشیو در سطوح «شخصی تا سازمانی» از محبوبیت بسیار بالایی برخوردارند. در حالیکه هاردهای اکسترنال سری Elements وسترن دیجیتال با سیستم عامل ویندوز سازگاری دارند؛ با این حال در برخی از موارد برای اتصال این سری به دستگاه های مبتنی بر سیستم عامل macOS لازم است در ابتدا هارد فرمت شود.
هارد اینترنال
مشابه با 2 بخش پیشین، در این بخش نیز به بررسی 2 هارد اینترنال برتر برای حوزه های کاربری «عمومی و سیستم های نظارتی» می پردازیم.
1. عمومی
بی راه نیست اگر از هاردهای اینترنال سری BarraCuda سیگیت به عنوان یکی از بهترین هاردهای اینترنال 1404 یاد کنیم. سیگیت در این سری از هاردهای اینترنال خود به صورت اختصاصی روی نیازهای اساسی «کاربران عادی» تمرکز داشته و به همین دلیل این سری در رسیدگی به وظایف روزمره عملکرد درخشانی را از خود بر جای می گذارد. لازم به ذکر است که این کمپانی با ارائه ظرفیت های متنوع «1 تا 24 ترابایتی» و مزایایی همچون: «پشتیبانی از نرم افزار Seagate DiscWizard» امکان انتخاب هارد اینترنال متناسب با نیازهای هر سطح کاربری (از روزمره تا گیمینگ و حرفه ای) و مدیریت آسان فایل های ذخیره شده روی سیستم را در اختیار کاربران آن قرار می دهد.
2. سیستم های نظارتی
هاردهای سری S300 Pro توشیبا به واسطه مشخصات قدرتمند خود به عنوان یکی از بهترین هاردهای اینترنال سال 1404 برای سیستم های نظارتی در نظر گرفته می شوند. این سری از هاردهای اینترنال توشیبا در ظرفیت های «4 تا 10 ترابایتی» به بازار عرضه شده و قادر به ارائه عملکرد 24 ساعته در 7 روز هفته می باشند. همچنین هاردهای سری S300 Pro توشیبا در برابر عواملی همچون: «لرزش، نویز، گرما و ضربه» مقاوم بوده و قادر به پخش همزمان زنده از حداکثر «64 دوربین» می باشند، که این مشخصات این هاردها را به بهترین هاردهای اینترنال بازار فعلی ایران برای سیستم های نظارتی و دوربین های مداربسته بدل می سازد.
کلام پایانی
در نهایت لازم است توجه داشته باشید که این «اولویت های کلیدی» و «بودجه مالی» شما هستند، که ایده آل بودن یا نبودن یک هارد اینترنال یا اکسترنال را تعیین می کنند. از این رو توصیه می کنیم تا پیش از آغاز مسیر انتخاب هارد اینترنال یا اکسترنال و سر در گم شدن در میان برندها و مشخصات محصولات، ابتدا «نیازهای اساسی» و «حداکثر هزینه مالی که می توانید متقبل شوید» را تعیین کرده و سپس بر اساس «حوزه کاربری» مد نظر خود، نسبت به انتخاب و خرید هارد اکسترنال یا اینترنال اقدام نمایید.
نویسنده: رویا کثیری
هیچ نظر یا دیدگاهی برای این محصول ثبت نشده.