در حال حاضر هر ساله سازندگان صاحب نامی همچون: «ایسوس، لنوو، ایسر، سامسونگ و …» مدل های متنوعی از لپ تاپ های خود را با در نظرگیری نیازهای اساسی گروه های کاربری مختلف به بازار معرفی می کنند. در طی سال های اخیر و در پی ورود انواع مختلف لپ تاپ ها به بازار، نام یک نوع از لپ تاپ بیش از پیش به گوش می خورد و آن نوع لپ تاپ لمسی است! اما لپ تاپ لمسی چیست و برای کدام دسته از کاربران مناسب است؟ در این مطلب از لپ مال ضمن ارائه پاسخ به پرسش های فوق، به معرفی 5 لپ تاپ تاچ اسکرین برتر سال 2025 میلادی خواهیم پرداخت. در صورتیکه قصد خرید یک لپ تاپ لمسی را دارید، اما با «انواع، جزئیات و مشخصات فنی» این نوع از لپ تاپ ها آشنایی ندارید، با ما همراه باشید.
آشنایی با لپ تاپ لمسی
پیش از معرفی 5 لپ تاپ لمسی برتر سال 2025، قصد داریم تا به صورت مختصر به جزئیاتی همچون: «تعریف لپ تاپ تاچ اسکرین، تاریخچه، روند تکامل و انواع» این نوع از لپ تاپ ها بپردازیم.
آینده لپ تاپ ها چگونه خواهد بود؟
لپ تاپ لمسی یا تاچ اسکرین چیست؟
به بیان ساده لپ تاپ لمسی یا لپ تاپ تاچ اسکرین، یک کامپیوتر قابل حمل (لپ تاپ) است که برخلاف سایر انواع لپ تاپ های سنتی برای دریافت ورودی از سوی کاربر تنها به تجهیزاتی همچون: «صفحه کلید و ماوس» متکی نبوده و به کاربران خود این امکان را می دهد تا با لمس فیزیکی نمایشگر (خواه با استفاده از انگشتان دست، خواه با قلم لمسی) به صورت مستقیم با لپ تاپ ارتباط برقرار کرده و عملیات های مورد نظر خود را از آن دریافت نمایند.
تاریخچه لپ تاپ تاچ اسکرین
در حالیکه روی کار آمدن تکنولوژی «تاچ یا لمسی» در صفحات نمایش به اوایل دهه 1960 میلادی و معرفی کامپیوتر HP-150 کمپانی اچ پی باز می گردد؛ با این حال جالب است بدانید که صفحات نمایش لپ تاپ ها برای دستیابی به این تکنولوژی مسیر بسیار دور و درازی را گذارنده اند! همان طور که می دانید صفحات نمایش لپ تاپ ها نسبت به مانیتورهای رایج کامپیوترهای دسکتاپ از پیچیدگی بسیار بالاتری برخوردار بوده و به نوعی می توان از این شاخصه به عنوان دلیل اصلی تأخیر راهیابی تکنولوژی لمسی به صفحات نمایش لپ تاپ ها یاد کرد!
در حالیکه نمی توان برای ورود تکنولوژی تاچ به صفحات نمایش لپ تاپ تاریخ مشخصی را تعیین کرد؛ با این حال به گواه برخی از کارشناسان تاریخچه نخستین لپ تاپ مجهز به نمایشگر لمسی به سال 1995 میلادی و ورود لپ تاپ ThinkPad 701 کمپانی IBM به بازار، باز می گردد! با این حال جالب است بدانید که فرآیند فراگیری لپ تاپ های لمسی و ورود مدل های متنوع لپ تاپ های تاچ اسکرین به بازار، پس از معرفی لپ تاپ های 2 در 1 همچون: «Portege 3500 توشیبا و Compaq TC1000 اچ پی»، تا اواخر دهه 2000 میلادی و روی کار آمدن تکنولوژی صفحات نمایش لمسی خازنی، در پی ورود نخستین گوشی های لمسی هوشمند به بازار، با سرعت بسیار کمی پیموده شد!
با این حال شتاب این فرآیند با آغاز دهه 2010 میلادی و معرفی سیستم عامل ویندوز 8، که از رابط کاربری لمسی پشتیبانی می کرد، به طرز قابل توجهی افزایش یافت؛ به طوریکه اکنون هر ساله سازندگان طیف گسترده ای از لپ تاپ های لمسی خود را متناسب با نیازهای اساسی رده های مختلف کاربری از: «مبتدی تا فوق حرفه ای» تولید و به بازار عرضه می کنند!
انواع لپ تاپ های لمسی
به طور کلی لپ تاپ های تاچ اسکرین از منظر تکنولوژی به کار گرفته شده در ساخت نمایشگر خود، به 2 دسته «خازنی» و «مقاومتی» تقسیم بندی می شوند. با این حال در حال حاضر درصد قابل توجهی از سازندگان به دلیل ارائه قابلیت های چند لمسی (مولتی تاچ) و واکنش بالاتر به لمس در صفحات نمایش خازنی، در لپ تاپ های مدرن خود از این نوع از نمایشگرها بهره می گیرند.
همچنین لپ تاپ های لمسی از منظر طراحی ظاهری به 2 دسته ذیل تقسیم بندی می شوند:
1. سنتی (Clam Shell)
لپ تاپ های لمسی Clam Shell از منظر جزئیات ظاهری نظیر: «طراحی بدنه، لولا، کیبورد و …» کاملاً به لپ تاپ های غیرلمسی شباهت داشته و تنها از منظر «لمسی بودن نمایشگر» با سایر لپ تاپ ها تفاوت دارند.
2. تبدیل پذیر (2 در 1)
همان طور که از نام لپ تاپ های تبدیل پذیر پیداست؛ این نوع از لپ تاپ های لمسی چند کاربرد متنوع را در اختیار کاربر خود قرار می دهند. همچنین این نوع از لپ تاپ های تاچ اسکرین از منظر ساختاری نیز با لپ تاپ های رایج غیرلمسی و لپ تاپ های لمسی Clam Shell تفاوت های فراوانی دارند. به طور کلی لپ تاپ های تبدیل پذیر لمسی بر مبنای نوع صفحه نمایش و لولا، خود به 2 زیر گروه ذیل تقسیم بندی می شوند:
نکات مهم در هنگام خرید لپ تاپ 2 در 1
· لولای 360 درجه
این نوع از لپ تاپ های تاچ اسکرین به لولاهای منعطف، که از چرخش 360 درجه ای پشتیبانی می کنند، مجهز می باشند. طراحی این نوع لولا به کاربران این امکان را می دهد که، ضمن چرخاندن صفحه نمایش در زوایای موردنظر خود، با چرخش 360 درجه ای نمایشگر و قرار دادن آن در سمت مخالف کیبورد؛ از لپ تاپ لمسی به عنوان یک تبلت استفاده کنند.
· صفحه نمایش جدا شونده (Detachable)
این نوع از لپ تاپ های لمسی قابلیت جدا کردن صفحه نمایش از سایر اجزاء لپ تاپ (مانند کیبورد) را در اختیار کاربر قرار داده و بستر استفاده کاملاً مجزاء از لپ تاپ به عنوان تبلت را فراهم می سازند.
لپ تاپ لمسی مناسب چه کسانی است؟
در حالت کلی لپ تاپ های تاچ اسکرین به دلیل انعطاف پذیری بسیار بالا خود و ارائه روش های تعاملی متنوع و جذاب، برای طیف گسترده ای از کاربران ایده آل هستند. با این حال لازم است توجه داشته باشید که گروه های کاربری ذکر شده در این بخش بر اساس تحقیقات علمی، معرفی شده و ممکن است برخی از افراد شامل گروه های کاربری ذیل بنا به «دلایل شخصی، نیازهای اساسی، اولویت ها و حتی بودجه مالی» خود، به استفاده از لپ تاپ های غیرلمسی تمایل داشته باشند. برخی از گروه های کاربری طرفدار لپ تاپ های لمسی عبارتند از:
· کاربران عمومی
· دانش آموزان و دانشجویان
· هنرمندان، طراحان، نقاشان، طراحان گرافیک و فعالان در حوزه های خلاقیت محور
· صاحبان کسب و کار، افراد دائماً در حال سفر و افراد دارای مشغله کاری زیاد
· افراد دارای نیازهای خاص (معلولان جسمی/ حرکتی)

مزایای لپ تاپ تاچ اسکرین
اما لپ تاپ های لمسی چه مزایایی را در اختیار هر یک از گروه های کاربری فوق قرار می دهند؟
گروه کاربری
|
مزایا
|
کاربران عمومی
|
· تجربه کاربری جذاب، فراگیر و آسان تر از طریق تعامل مستقیم با عناصر واقع بر روی نمایشگر
· مشاهده آسان محتواهای بصری مانند: فیلم و سریال (در مدل های 2 در 1)
· گیمینگ با بازی های لمسی مناسب گوشی های هوشمند و تبلت (مدل های 2 در 1)
· کنترل آسان محتوای در حال پخش (موسیقی، فیلم و …)
|
محصلان
|
· نوشتن جزوه، یادداشت برداری سریع (مثلاً در حاشیه فایل های PDF) و رسم آسان اشکال، نمودارها و …
· تعامل مستقیم و آسان با اسناد آموزشی (اسلایدها، جزوات، کتاب های الکترونیکی) و هایلایت کردن موارد حائز اهمیت
· سازگاری بالا با نرم افزارهای آموزشی و ابزارهای یادگیری آنلاین
· مطالعه آسان (در حالت تبلت) به دلیل انعطاف پذیری بالا لپ تاپ
· حمل آسان (خصوصاً مدل های 2 در 1)
|
هنرمندان
|
· طراحی دقیق، جزئی و واقع گرایانه به دلیل حساسیت بالا صفحه نمایش به لمس، اندازه فشار و زاویه قلم (خصوصاً در حالت تبلت)
· امکان رسم دقیق خطوط و سایه زنی
· ویرایش سریع و دقیق عکس و ویدیو و دریافت خروجی نهایی واقع گرایانه (به دلیل تعامل مستقیم و نزدیک تر)
· سازگاری بسیار بالا با نرم افزارهای گرافیک محور نظیر: ادوبی فتوشاپ، ایلاستریتور، پریمیر پرو و …
· قابلیت حمل ایده آل
|
صاحبان مشاغل
|
· یادداشت برداری بسیار سریع، نوشتار سریع تر ایده ها، سازمان دهی مناسب به افکار در حین جلسات کاری
· امضاء دیجیتال اسناد و تسریع فرآیندهای اداری
· دسترسی سریع و بدون دردسر به نرم افزارهای کاربردی در هنگام حرکت (مدل های 2 در 1)
· انعطاف پذیری بالا در محیط های مختلف | امکان استفاده از تبلت در محیط های شخصی و استفاده به عنوان لپ تاپ در محیط های حرفه ای (مثلاً جلسات کاری)
|
افراد دارای نیازهای خاص
|
· تعامل مستقیم با لپ تاپ بدون نیاز به حرکت ماوس یا استفاده از کیبورد
· امکان استفاده از قلم های لمسی مخصوص به نیازهای افراد دارای معلولیت های حرکتی شدید
· سازگاری بسیار بالا با نرم افزارهای منحصر به فرد و مورد نیاز این گروه از کاربران
· قابلیت سفارشی سازی رابط کاربری سیستم عامل (برخی از مدل ها)
|
5 لپ تاپ لمسی برتر 2025
در این بخش به بررسی 5 مورد از بهترین لپ تاپ های لمسی سال 2025 میلادی از دیدگاه کارشناسان خبره این حوزه خواهیم پرداخت.
1. بهترین لپ تاپ لمسی 2025 برای عموم
بی راه نیست اگر از لپ تاپ Zenbook 14 OLED Touch ایسوس به عنوان بهترین لپ تاپ لمسی 2025 برای عموم کاربران یاد کنیم. این لپ تاپ تاچ اسکرین دارای یک صفحه نمایش اولد لمسی 14 اینچی با «رزولوشن 1200 × 1920 پیکسلی، نرخ نوسازی 60 هرتزی، نسبت تصویر 16:10، زمان واکنش 0.2 میلی ثانیه ای و روشنایی 400 نیتی» بوده و به واسطه پشتیبانی کامل از طیف رنگی «DCI-P3» قادر است تا تصاویر را با رنگ های زنده و عمیق (بیش از 1.07 میلیارد رنگ) و جزئیات واضح به نمایش بگذارد. «طراحی جذاب، وزن سبک 1.27 کیلوگرمی، پشتیبانی از استاندارد درجه نظامی MIL-STD 810H (مقاومت در برابر سقوط از ارتفاع 1.5 متری، آب، شوک الکتریکی، گرد و غبار و …)، نور پس زمینه صفحه کلید، شاتر وبکم و پشتیبانی از قلم لمسی» از جمله کلیدی ترین مزایا این لپ تاپ لمسی به شمار می آیند.
از سایر مشخصات برجسته این لپ تاپ تاچ اسکرین می توان به موارد زیر اشاره کرد:
· سازگاری با پردازنده های سری Ryzen 8000 و Core Ultra کمپانی AMD و اینتل
· سازگاری با کارت های گرافیک یکپارچه سری Radeon 780M Graphics و Arc Graphics کمپانی AMD و اینتل
· پشتیبانی از رم نوع LPDDR5x تا حداکثر ظرفیت 32 گیگابایت
· پشتیبانی از هارد SSD نوع M.2 NVMe تا حداکثر ظرفیت 1 ترابایت
2. بهترین لپ تاپ لمسی دانشجویی 2025
لپ تاپ IdeaPad Flex 5 لنوو به عنوان برترین لپ تاپ تاچ اسکرین دانشجویی 2025 در نظر گرفته شده و در 2 سری «14 اینچی» و «16 اینچی» به بازار عرضه می شود؛ که به دلیل قابلیت حمل بهتر مدل های «14 اینچی»، در این بخش به بررسی این سری خواهیم پرداخت.
این سری از لپ تاپ لمسی لنوو به یک صفحه نمایش IPS لمسی 14 اینچی با «رزولوشن 1080 × 1920 پیکسلی، نرخ نوسازی 60 هرتزی، زمان واکنش 25 میلی ثانیه ای و روشنایی 300 نیتی» مجهز بوده و 60% از طیف رنگی «DCI-P3» پشتیبانی می کند. «وزن سبک 1.6 کیلوگرمی، ابعاد کوچک، برچسب قیمتی اقتصادی و چرخش 360 درجه ای و پشتیبانی نمایشگر از قلم اختصاصی دیجیتال لنوو» از جمله مزایای کلیدی این لپ تاپ لمسی برای محصلان به شمار می آید.
از سایر مشخصات برجسته این لپ تاپ تاچ اسکرین می توان به موارد زیر اشاره کرد:
· سازگاری با پردازنده های سری Ryzen 7000 U و Core Ultra 7 کمپانی AMD و اینتل
· سازگاری با کارت های گرافیک یکپارچه سری Radeon Graphics و Arc Graphics کمپانی AMD و اینتل
· پشتیبانی از رم نوع LPDDR5x یا DDR4 تا حداکثر ظرفیت 16 گیگابایت
· پشتیبانی از هارد SSD نوع NVMe تا حداکثر ظرفیت 1 ترابایت
لپ تاپ دانشجویی مناسب رشته خود را اینجا پیدا کنید.
3. بهترین لپ تاپ لمسی 2025 برای طراحی و نقاشی
بدون شک می توان از لپ تاپ Surface Pro 11th Edition مایکروسافت به عنوان یکی از قدرتمندترین و برترین لپ تاپ های لمسی 2025 برای طراحان و نقاشان یاد کرد! این لپ تاپ 2 در 1، در 2 سری مجهز به نمایشگر «LCD» یا «اولد» به بازار عرضه و به همین دلیل کاربران قادرند تا بنا به بودجه مالی و نیازهای اساسی خود، یکی از این دو نوع نمایشگر را برای لپ تاپ لمسی خود در نظر بگیرند. با این حال جالب است بدانید که تنها «نوع نمایشگر» عامل تفاوت این دو سری از یک دیگر است و تمامی مدل های این لپ تاپ به یک نمایشگر لمسی PixelSense Flow با «رزولوشن 1920 × 2880 پیکسلی، نرخ نوسازی 120 هرتزی، زمان واکنش 10 تا 20 میلی ثانیه ای (LCD) و 1 تا 5 میلی ثانیه (اولد) و روشنایی 600 (LCD) یا 900 (اولد) نیتی» مجهز می باشند. همچنین هر دو نوع نمایشگر این لپ تاپ به واسطه پشتیبانی کامل (100 درصدی) از طیف های رنگی «sRGB و DCI-P3» قادرند تا رنگ ها را با دقتی بی نظیر برای کاربران به نمایش بگذارند و به هنرمندان اجازه دهند تا بدون مواجهه با هیچ گونه محدودیتی، تنها بر روی روند خلق آثار هنری خلاقانه تمرکز کنند. «وزن سبک 875 گرمی، طراحی زیبا و شیک، قابلیت جدا سازی صفحه نمایش و استفاده به عنوان تبلت، پشتیبانی از قلم لمسی اختصاصی Surface Slim Pen (نسل 2) و صفحه کلید بی سیم، ارائه قابلیت های مبتنی بر هوش مصنوعی و پشتیبانی از دستیار شخصی کوپایلوت» به عنوان مزایای کلیدی این لپ تاپ تاچ اسکرین در نظر گرفته می شوند.
از سایر مشخصات برجسته این لپ تاپ لمسی 2 در 1 می توان به موارد زیر اشاره کرد:
· سازگاری با پردازنده های سری Core Ultra 5 تا Core Ultra 7 کمپانی اینتل و اسنپدراگون X الیت یا اسنپدراگون X پلاس کمپانی کوالکام
· سازگاری با واحدهای پردازش عصبی (AI Boost (NPU کمپانی اینتل با حداکثر توان 48 تاپس و Hexagon کمپانی کوالکام با حداکثر توان 45 تاپس (TOPS)
· سازگاری با کارت های گرافیک یکپارچه Arc Graphics (مبتنی بر معماری Xe2) کمپانی اینتل و Adreno کمپانی کوالکام
· پشتیبانی از رم نوع LPDDR5x تا حداکثر ظرفیت 64 گیگابایت
· پشتیبانی از هارد SSD نوع NVMe نسل 4 تا حداکثر ظرفیت 1 ترابایت
چه لپ تاپی مناسب ایلوستریتور و فتوشاپ می باشد؟
4. بهترین لپ تاپ لمسی 2025 برای تولید محتوا بصری
بی راه نیست اگر از لپ تاپ ProArt P16 ایسوس به عنوان برترین لپ تاپ لمسی تولید محتوا بصری در سال جاری میلادی یاد کنیم! این لپ تاپ دارای طراحی Clam Shell بوده و برخلاف سایر لپ تاپ های معرفی شده در این لیست، به لولای چرخنده 360 درجه ای یا صفحه نمایش جدا شونده مجهز نمی باشد. از این رو نمی توان از لپ تاپ تاچ اسکرین به عنوان یک تبلت بهره برد که با توجه به حوزه کاری معرفی شده (تولید محتوا بصری مانند: ساخت و ویرایش ویدیو، عکس، فیلم و …) این مسئله برای کاربران این حوزه چندان چالش برانگیز نخواهد بود. این لپ تاپ لمسی به یک صفحه نمایش اولد 16 اینچی با «رزولوشن خیره کننده 2400 × 3840 پیکسلی، نرخ نوسازی 60 هرتزی، زمان واکنش 0.2 میلی ثانیه ای، حداکثر روشنایی 500 نیتی و زاویه چرخش 120 درجه ای» مجهز بوده و به واسطه پشتیبانی کامل از طیف رنگی «DCI-P3» و رنگ های «پنتون/ PANTONE» قادر است تا تصاویر را با رنگ های عمیق و سرزنده و جزئیاتی واضح برای کاربران خود به نمایش بگذارد. «طراحی چشم نواز، پشتیبانی از استاندارد درجه نظامی MIL-STD 810H، بهره مندی از باتری 90 وات ساعتی و نور پس زمینه صفحه کلید» به عنوان مزایای کلیدی این لپ تاپ لمسی به شمار می آیند.

از سایر مشخصات برجسته این لپ تاپ تاچ اسکرین می توان به موارد زیر اشاره داشت:
· سازگاری با پردازنده های سری Ryzen AI 9 HX 370 کمپانی AMD
· سازگاری با واحد پردازش عصبی (XDNA (NPU کمپانی AMD با حداکثر توان 50 تاپس
· سازگاری با کارت های گرافیک گسسته و قدرتمند سری GeForce RTX 4060 و GeForce RTX 4070 کمپانی انویدیا
· پشتیبانی از رم نوع LPDDR5x تا حداکثر ظرفیت 64 گیگابایت
· پشتیبانی از هارد SSD نوع NVMe نسل 4 تا حداکثر ظرفیت 4 ترابایت
بررسی بهترین لپ تاپ ها برای کار با نرم افزارهای ادوبی پریمیر و افتر افکت
5. بهترین لپ تاپ لمسی 2025 برای صاحبان مشاغل
بدون شک لپ تاپ Galaxy Book5 Pro 360 سامسونگ را می توان به عنوان برترین لپ تاپ لمسی 2025 برای «صاحبان مشاغل، کاربران پرمشغله و دائماً در حال سفر» در نظر گرفت. این لپ تاپ لمسی دارای طراحی 2 در 1 بوده و به همین واسطه امکان استفاده از خود به عنوان تبلت را نیز در اختیار کاربران قرار می دهد. این لپ تاپ تاچ اسکرین به یک صفحه نمایش داینامیک آمولد 16 اینچی با «رزولوشن 1800 × 2880 پیکسلی، نرخ نوسازی 120 هرتزی و حداکثر روشنایی 500 نیتی» مجهز بوده و به واسطه پشتیبانی 120 درصدی از طیف رنگی «DCI-P3» قادر است تا در هنگام پخش تصاویر بر روی خود، طیف رنگی گسترده تری و با دقت بالاتری را ارائه دهد. «وزن سبک 1.6 کیلوگرمی، طرحی شیک، چرخش 360 درجه ای لولا، نور پس زمینه صفحه کلید، تاچ پد وسیع، میکروفون دوگانه، پشتیبانی از قلم لمسی اختصاصی S Pen سامسونگ، ارائه قابلیت های مبتنی بر هوش مصنوعی و پشتیبانی از دستیار مجازی کوپایلوت» به عنوان کلیدی ترین مزایای این لپ تاپ تاچ اسکرین محسوب می شوند.
از سایر مشخصات برجسته این لپ تاپ لمسی 2 در 1 می توان به موارد زیر اشاره کرد:
· سازگاری با پردازنده های سری دوم Core Ultra 5 و Core Ultra 7 کمپانی اینتل
· سازگاری با واحد پردازش عصبی (AI Boost (NPU کمپانی اینتل با حداکثر توان 47 تاپس
· سازگاری با کارت های گرافیک یکپارچه سری Arc Graphics کمپانی اینتل
· پشتیبانی از رم نوع LPDDR5x تا حداکثر ظرفیت 32 گیگابایت
· پشتیبانی از هارد SSD نوع NVMe نسل 4 تا حداکثر ظرفیت 1 ترابایت
کلام پایانی
در حال حاضر سازندگان بزرگی همچون: «ایسوس، مایکروسافت، دل، اچ پی، لنوو، ایسر و سامسونگ» با در نظرگیری تقاضای روزافزون کاربران برای خرید لوازم الکترونیکی چند کاربردی، هر ساله طیف گسترده ای از لپ تاپ های تاچ اسکرین خود را به بازار عرضه می کنند. علاوه بر این با توجه به تغییر مداوم نیازهای کاربران و پای گذاشتن تکنولوژی های جدید همچون: «هوش مصنوعی» به زندگی روزمره ما، در حال حاضر سازندگان برای جلب نظر کاربران بالقوه به محصولات و پیشی گرفتن از رقبای دیرینه خود در هنگام توسعه و ساخت لپ تاپ های تاچ اسکرین جدید خود تمرکز خود را بر روی ارتقاء شاخص هایی همچون: «عمر باتری، کاهش وزن و ضخامت، طراحی بصری چشم نواز و ارائه قابلیت های پیشرفته همچون قابلیت های مبتنی بر هوش مصنوعی و قابلیت های امنیتی» قرار داده اند. برخی دیگر از برترین لپ تاپ های لمسی جذاب سال 2025 میلادی عبارتند از:
v لپ تاپ 2 در 1 Gram Pro 16 ال جی
ویژگی منحصر به فرد: بهترین لپ تاپ لمسی 2025 با نمایشگر اولد
مناسب: هنرمندان
v لپ تاپ ThinkPad X9 14 Aura Edition لنوو
ویژگی منحصر به فرد: سبک ترین لپ تاپ لمسی 2025
مناسب: افراد دارای معلولیت های حرکتی و جسمی
v لپ تاپ XPS 14 دل (2025)
ویژگی منحصر به فرد: قدرتمندترین لپ تاپ لمسی 2025
مناسب: کاربران حرفه ای در تمامی گروه های کاربردی
v لپ تاپ ROG Flow Z13 ایسوس (2025)
ویژگی منحصر به فرد: بهترین لپ تاپ گیمینگ لمسی 2025
مناسب: گیمرهای علاقه مند به گیمینگ با استفاده از صفحه نمایش لمسی
با این حال لازم است که توجه داشته باشید که این «نیازهای اساسی و انتظارات» و «بودجه مالی» شما هستند که ایده آل بودن یا نبودن یک لپ تاپ لمسی را تعیین می کنند و به همین دلیل نمی توان خرید تنها یک گزینه مشخص را به طیف گسترده ای از کاربران حاضر در یک گروه کاربری (مثلاً دانشجویی یا عمومی) توصیه کرد!
از این رو پیشنهاد می کنیم تا پیش از اقدام به خریداری لپ تاپ تاچ اسکرین، با به کارگیری از این دو شاخصه تاثیرگذار، گزینه های بسیار متنوع لپ تاپ های لمسی موجود در بازار را محدودتر کرده و با در نظرگیری سایر مشخصات فنی قطعات سخت افزاری موثر بر ارائه عملکرد لپ تاپ تاچ اسکرین اعم از: «نمایشگر، پردازنده، کارت گرافیک، رم، هارد SSD و …»، با توجه به نوع و پیچیدگی سطح کاربری مورد نظر خود، لپ تاپ ایده آل و متناسب با نیازهای خود را تهیه فرمایید.

نویسنده: رویا کثیری
هیچ نظر یا دیدگاهی برای این محصول ثبت نشده.